Piramit Soba Dış Mekan Isıtıcı Kiralama ve Satış

Dış mekan ortam ısıtmaları için palmiye sobaların alternatifi olarak piramit ısıtıcılar üretilmiştir. Piramit sobalar palmiye sobalara göre dekoratif olarak daha şık dış mekan ısıtıcılardır. Piramit ısıtıcı sobalar içerisinde bulunan camın içerisinden alevin yükselişi ile ortama güzel bir hava katmaktadır.

Üst kalite organizasyonlarınızda ısıtma sisteminde dekoratiflikten vazgeçemiyorsanız ısı piramidleri tam size göre bir ürün. Sürekli

Piramit soba dış mekan ısıtıcı kiralama satış

kullanımlarınız için satın alabileceğiniz piramit dış mekan ısıtıcıyı günlük etkinlikleriniz için kiralama da yapabilirsiniz.

Ürünlerimizin teknik bilgilerini, ısıtma alanlarını, modellerini ve fiyatlarını almak için 0850 8852795 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Dış mekan ısıtıcılar palmiye soba ve piramit dışında ufo ısıtıcı olarak ta kiraya verilmektedir. Fakat bazı ortamlar için infrared ısıtıcılar elektrik ya da jeneratör ile çalıştığı için sorun yaratmaktadır. Jeneratör ile çalışan sistemlerde fiş , priz ve kablo insanların rahat hareket etmesini engelleyecek hem de görüntü kalabalığı insanları rahatsız edecektir. Ayrıca sıcaklık dağıtımı palmiye sobalara göre daha az olacaktır. Piramit sobaların seçilme sebeplerinden en başlıcası sıcaklığı ortama daha iyi vermesi ve  dizayn olarak daha şık görünmesidir.

Kiralama yapmadan önce görüştüğünüz firmayı mutlaka araştırın. Yeni kurulmuş şirketler yıllardır bu sektörde olduklarını belirterek mağduriyet yaşatmaktadır. Firmamızla ilgili bilgi almak istediğiniz tüm konularda bize ulaşabilirsiniz.

Piramit soba kiralama hizmeti